Kontakt os

Historien bag Gave-til

Historien bag Gave-til kom fra at, vi danskere er så kedelige med gaver. Ofte ender gaverne med at være penge, en middag eller flasker i byen for de unge. Men det er heller  ikke altid gavegiveren der er problemet . Ofte siger gavemodtageren at, man ikke behøver at købe en gave og derfor er der ingen gaveønsker. Men til begivenheden ender gavemodtageren alligevel med at være skuffet fordi du ikke har taget en gave med eller at det var godt nok en kedelig gave.

 

Frustrationen ved at finde en gave

At finde en gave er ofte ikke det letteste hvis man gerne vil købe noget spændende som gøre gavemodtageren glad. Der kan ofte være et pres på at, man er desperat på at finde en god gave at man helt glemmer fantasien eller fornuften til hvad en ordentlig gave er.

 

Derfor har vi skabt Gave-til

Vi letter din frustration og dit problem. På siden vil du med tiden se flere og flere artikler om hvad du kan give til gavemodtageren, afhængig af køn, alder og begivenhed. Alle gaverne er valgt som noget vi selv ville kunne finde på at give, og er nøje udvalgt. De fleste gave-forslag er baseret på præferencer fra den pågældende begivenhed.

 

Kontakt os

Kontakt os endelig hvis du har nogle spørgsmål, ris eller ros. Det kan endda være at du tænker at der er nogle ting der mangler på en af artiklerne. Vi høre meget gerne fra dig. Formålet med siden er at blive hele tiden bedre til det vi gøre. Og den eneste måde vi kan gøre det på er, hvis du tager fat i os og kontakter os hvis du skulle have et eller andet i tankerne.

 

Vi er faktisk en virksomhed

Selvom gave-til er skabt for at hjælpe dig og vores mission er at fjerne din frustration når du skal finde en gave. Så er vi faktisk en virksomhed. At skrive artikler og vedligeholde hjemmesiden er ikke helt gratis. Så der er noget du skal vide Hjemmesiden er reklamefinansieret og vi tjener penge på at du køber noget gennem vores links. Dog skal du vide til sidst at der er ikke er valgt nogle bestemte gaveforslag på baggrund af penge. Vi er en uafhængig virksomhed af alle vores partner.

 

Miljøvenligpakning