Hårtab

Gave til vedkommende der er ved at miste sit hår


Vi kender alle en person, som er begyndt få lidt for meget måne, eller høje tindinger.  Man kan tydeligt se at det påvirker personen, men ved ikke hvad de skal gøre. Hvis du synes det er ved at blive for meget kan du jo være så fræk at købe et produkt mod hårtab til ham.

Menneskehår

Jf wikipedia defineres hårtab således:

Et menneskehår er dannet af lange bøjelige hornplader, der består af hhv. 90% α-keratin, en biologisk polymer og ca. 10% vand. Hårroden sidder nede i huden i hårsækken. Fra hårsækken vokser håret med en hastighed på omkring 0,3 – 0,4 mm om dagen. Mennesket er dækket af hår over hele kroppen med få undtagelser: læber, håndflader, fodsåler, arvæv, dele af kønsorganerne og brystvorterne. Hårstråene vokser ikke med konstant hastighed. Deres vækst er præget af perioder med høj vækst, afløst af perioder med dvale.

Allerede fra wikipedias definition af hårtab ved vi allerede at, hårtab består af kreatin. Så for at styrke håret kunne man alternativt købe noget kreatin pulver fra bodylab.

Hårtab kan mindskes så let og behøver ikke at være svært at formindske.

Vidste du at hårtab skyldes

Der er rigtig mange grunde til at man taber hår, både som mand og kvinde. For kvinder kan det skyldes graviditeten eller mangel af vitaminer. For mænd er det ofte genetisk. Hvis ens far eller bedstefar har mistet hår i en tidlig alder, så er der også en stor sandsynlighed for at du kommer til at miste dit hår som mand. Men fælles for dem begge så kan hård styrke træning  ende ud i at man mister hår.  Når man træner, danner man testosteron  som ifølge professor Per Jakobsen fra Bergen Universitet universitet siger følgende :

“- Hårtab hos mænd skyldes blandt andet kønshormoner. Naturligt hårtab kaldes androgenetisk alopecia, og det er testosteron, der får håret til at falde af, siger professor i zoologi Ved Bergen Universitet, Per Jakobsen, til forskning.no.”