Gaveideer til ham der skal fejres.

Gave-til.dk er en side som fjerner din frustration når du skal komme på en gaveide til ham. Her på siden kan du finde en masse gaveideer til ham.
Listen med gaverne er der blevet brugt utallige timer på at opbygge, udvælgelsen af gave-forslagene er baseret på flere forskellige mænds gaveønsker.
Vi har sat et direkte link til hver forslag så du let kan købe gaven med det sammen. Det er vigtigt at pointerer, at alle de sider vi henviser til er sider vi kan stå inde for, så du trygt kan købe gave uden nogen frygt.

Gaveideer til ham parfume

Gaven til ham der elsker parfume

Hvis du overvejer at gaven til ham skal være en parfume, så er det helt klart Giorgio Armani Acqua di Gio du skal købe! Parfumen er en af de mest populære dufte i Danmark, og det er ikke uden grund! For mændene har den en maskulin duft som får en til at føle sig som en rigtig mand. Men en parfume er jo også til for at tiltrække det modsatte køn. Giorgio Armani Acqua di Gio har vundet en pris for at være kvindernes mest foretrukne parfume til mænd.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer  til ham der mangler tøj

Hvis der er noget mænd er ofte dårlig til, så er det at købe tøj. Og derfor bliver det gjort sjældent! Hvis du selv har en anelse  tøjsmag så vil den perfekte gave til ham være at købe noget tøj. Det behøver ikke være noget fancy, enhver mand kan altid bruge en T-shirt eller et par sorte jeans. Men det skader selvfølgelig ikke at være kreativ! Inde på Zalando kan man se hvad der er trendy og se forskellige styles, så selv hvis du ikke har styr på moden, så går det nok ikke helt galt.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

 

Relax
Gaveideer til ham ur

Gaveideer til ham der ikke har styr på tiden

Hvis du leder efter en gave til en rigtig god ven eller din kæreste, så skader det ikke at vise hvor meget personen betyder for dig ved at udvide budgettet lidt og købe et elegant ur! Et ur fra Daniel Wellington er en sikker vinder. Et DW ur er et elegant men simpelt ur der går til alt slags outfit. Selvom uret kan købes de fleste steder er mærket stadigvæk kendt som et eksklusiv mærke.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren 

Gaven til ham der elsker at læse

En bog kan forandre en hvermand liv. Gaveideen til ham behøver ikke nødvendigvis være en spændende gave som skaber meget opmærksomhed til festen. Hvorfor ikke give ham noget han kan bruge flere timer på og stadigvæk skænke dig en tanke hver gang.
7 gode vaner er en bog som enhver bør læse. Bogen har hjulpet millioner af mennesker med at blive mere effektiv og få et bedre liv. Det her er den perfekte gave til en person der interesserer sig for at udvikle sig selv.  Bogen er skrevet på en spændende måde og er fyldt med eksempler hvorfor den kan læses af drenge i alle aldre.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer til ham bog
Gaveideer til ham toilet bag

Gaven ingen ved de har brug for før de ejer en

Den perfekte gave til ham der rejser meget eller snart skal til at rejse, er en toilettaske. Selvom de fleste mænd ikke bruger makeup, er der stadigvæk brug for en toilettaske til parfume, shampoo, tandbørste, deo, voks, næsetrimmer og meget mere. Du vil måske få et blik eller to når han først åbner gaven, men på sigt vil han stå dig i evig taknemmelighed.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideen til ham der har gæster på besøg - Brezerwizzer

Hvis du mener at din ven har ofte venner på besøg, så vil den perfekte gave være Bezzerwizzer. Spillet er danmarks mest populære quizspil og det er ikke uden grund. Alle over 15 har en chance for at være med i spillet. Man kan spille i hold eller bare være 2 personer der spiller mod hinanden. Så spillet kan tage frem når der er er familiearrangementer.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer til brezzer wizzer
Gaveideer til hende der elsker sjov, Coolstuff

Gaveideer til ham der fortjener en sjov gave: Coolstuff, Sæt et budget, årgang, og kategori.

Alle de gaveideer til ham på siden er en mere seriøs af slagsen. Hvis du er ude efter en sjov gave til ham, så kan vi klart anbefale at tjekke GaveGeneratoren ud på Coolshop ud. Coolstuff sælger en masse sjove gadgets og der er noget for enhver smag.
Deres Gavegenerator går ud på at du sætter et budget for gaven, vælger om vedkommende er et barn, ung eller voksen, og så sidst vælger du en kategori ud. Så spytter Gave Generatoren gaveforslag ud som du kan købe direkte på siden.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer til ham der gøre det godt!

Hvis du ved at han ikke mangler noget specielt, så hvorfor købe en anderledes gave der rammer hans hjerte! Inde på billigepokaler.dk kan du købe en pokaler hvor du kan få ingraveret selvvalgt tekst som "Verdens bedste ven" eller hvis det skal været lidt sjovt og ironisk så "Verdens dårligste ven". Priserne på pokalerne går fra 49 til et par tusind, men find den du kan lide og få skrevet en sjov/sød personlig tekst. Når han bliver glad for den vil han lægge den et sted hvor folk lægger mærke til den, og du bliver skænket en tanke hver gang.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer til ham der gøre det godt
Gaven til ham Ferrari

Gaven til ham der elsker oplevelser og biler.

Den perfekte gave til ham der elsker fart og oplevelser er helt klart at få lov til at køre en Ferrari. At få lov til at køre i en Ferrari er enhver drengedrøm. Og DU kan få lov til at opfylde den drengedrøm. Inde på DuGlemmerDetAldrig.dk kan du købe et gavekort til en tur i en Ferrari enten i Aarhus eller i København. Prisen for sådan en drøm er godt nok 849 kroner. Og det kan virke meget som en person, men jeg kan garanterer dig at det er et minde for livet for den pågældende person. Hvis gaven er en fødselsdagsgave kan man jo splejse om gaven i stedet for, at der er 5 personer der køber 5 små gaver, kan man i stedet lægge pengene sammen og give ham en oplevelse for livet.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideen til ham der er glad for vin

Er han glad for vin og har selv et par flasker stående ? Så er den perfekte gave til ham et tjener sæt! Smagen fra en god flaske vin kan hurtigt blive ødelagt hvis man ikke har det rigtige udstyr. Med dette Tjenersæt kan du forvente en kvalitets proptrækker og en folieskærer for at lette åbning.
Sættet indeholder  en rigtig tjener proptrækker, en Vinkarve, en folieskærer, en flaske prop og en Vin Skænkeprop.

Klik her for at blive sendt videre til forhandleren

Gaveideer til ham Tjenersæt